Fotolink

dinsdag 3 november 2015

Halloween

Dag monstertjes, heksen, tovenaars en andere griezels van klas 4A.
Vandaag heeft heks Binella de klas overgenomen. Volg de instructies uit deze brief en dan mag je misschien wel binnentreden tot het magische Halloweenrijk. 
Zo begon de brief die vrijdagochtend aan de gesloten klasdeur hing. Daan en Saar mochten de brief en de instructies voorlezen. Als iedereen precies deed wat er werd gevraagd, ging het deurslot open en dan mochten de kinderen onze Halloweenklas binnen. 
De hele dag lang mochten ze afwisselend in een spooktaculair contractwerk werken, een leuke heks knutselen en lekkere/griezelige Halloweenhapjes bereiden. Zo maakten we spookbananen, mandarijnpompoentjes, appelmonstertjes, bloederige vingers en spinnencakejes. 
Maar om te starten las de juf voor uit een boekje over de kleine heks. Plots stopte ze en dan was het aan ons om een vervolg te bedenken. 
Iedereen vond het een supercoole dag. Iedereen was trouwens verkleed en zelfs de juf was verkleed als heks. Kijk maar hieronder. En als je op deze link klikt, dan zie je nog veel meer foto's...MOEHAHAHA


Geen opmerkingen:

Een reactie posten